Så er der forår i luften

Fra mandag den 30. januar taget vi hul på det nye forårsprogram til den faste træning i klubben. Der er igen lidt ændringer, så brug lige 5 minutter på at læse igennem.


BoulderMix flytter fra 17:00-1830 til 18:00-19:30

Der starter lørdagsåbent fra 4. februar. Dette er åben medlemstræning ala onsdags åbent, dvs at alle under 18 år skal have en forældre med - Man kan, hvis man er under 18 år,  lave en særskilt aftale med med instruktørerne hvis man går på hold og har en vis erfaring. Men det er op til instruktørene at afgøre dette. Der er ikke instruktion, men naturligvis instruktører tilstede til at hjælpe, vejlede og give gode råd.

Klubbens bestyrelse og instruktørudvalget har besluttet at:

1. På de hold hvor der er instruktion (Reb-Banditterne, BoulderMix, Børn og Junior om torsdagen) skal man betale 150 Kr (udover det almindelige kontingent). De penge går til uddannelse mm. af instruktørerne.

2. Der vil være begrænsning på holdstørrelserne (Der var ventelister i efteråret, så læs lige videre...)

3. Man skal tilmelde sig holdet på klubbens hjemmeside og de 150kr skal betales med MobilPay (følg vejledningen under tilmeldingen. Først når betalingen er modtaget, er pladsen på holdet garanteret. Beløbet dækker hele forårssæsonen (indtil 19. Juni).

4. Hvis man gik på holdet sidste år har man førsteret - hvis der ikke er flere pladser på et hold kan man blive skrevet på en venteliste (Gælder for de hold, der er gengangere). Denne førsteret bortfalder, såfremt men ikke har tilmeldt sig et hold inden 15. februar.

5. Når et hold er fyldt, henvises til de øvrige hold, samt den frie træning på onsdage og lørdage.

6. Holdlisterne bliver revideret til august

7. De helt unge klatre - under 7 år - kan klatre om onsdagen på Jons hold eller lørdagen på Claes' hold Der vil være mere tid til at hygge/lege/klatre med mor og far.

Alle træninger er lagt i klubbens kalender på hjemmesiden, med information om holdet, størrelsen og hvem der er instruktører. Tilmeldingen til holdene åbner mandag den 30 januar !!

Med venlig hilsen
Bestyrelse og instruktørudvalg